Пендел Vintage в три цвята - за всеки интериор

Пендел Vintage ще предаде на дома едно романтично звучене. Ретро стилът в съвременния интериор идва с нови измерения, носи цветове, красота, характер и не на последно място – удобство. Изключително популярен в днешно време Vintage стилът чудесно се вписва сред съвременните предмети и обзавеждане.

02.09.2019 г.

PIRYT LED 10W градинско осветително тяло с PIR сензор за движение

Градинското осветително тяло се характеризира с висока издръжливост и качество. Поставено върху фасадите на сгради или бетонни огради в градините, то създава уникални осветеност, комфорт и красота. Използваните съвременни SMD светодиоди гарантират висока енергийна ефективност и дълъг живот на устройството. 

26.08.2019 г.

Феерия от светлина и красота

Новият каталог за Коледни светлини за 2019 г.

Защо да се чувстваме коледно само няколко дни в годината, като можем да си сътворим празнична феерия за цялата година. Светлина и щастие са необходими непрекъснато. Ние можем да Ви помогнем в избора и да Ви изготвим индивидуален проект, който да задоволи и най-капризният вкус.

21.08.2019 г.

Второ поколение видео домофонни системи представи HIKVISION

Световният доставчик на иновативни продукти и решения за видеонаблюдение Hikvision обяви пускането на пазара на второ поколение IP видео домофонни системи. Тези системи ще повишат сигурността чрез високото качество на видео изображението, лесният за работа интерфейс и гъвкавите възможности за комбинация на модули.

05.08.2019 г.

Какво ви е необходимо, за да стартирате проект „Домашна автоматизация“ ?

Искате да направите проект за домашна автоматизация. Може би искате да направите вашите светлини интелигентни, да измервате потреблението на ел.енергия или просто да улесните живота си у дома?! Каквато и да е целта ви, има някои основни неща, които трябва да вземете предвид, преди да започнете проекта си за домашна автоматизация.

25.07.2019 г.

При нас можете да намерите и закупите най-новата серия на bticino CLASSIA

Вдъхновени от италианската страст към детайла и безупречния дизайн тя би била страхотно допълнение към всеки интериор.

Bticino CLASSIA може да бъде описана в три думи: ЛЕСНО, МОДНО, СТИЛНО!!!

12.07.2019 г.

Видеорегистратор NEOLINE WIDE S61

Предлага високото качество на видеото, дължащо се на мощния процесор и матрицата на SONY, функцията WDR и анти-отблясъчния CPL филтър, както и разширения пакет и уникалната цената  правят NEOLINE Wide S61 един от най-балансираните DVR устройства на пазара.

25.04.2019 г.