Пазарувай с удоволствие!!! Купи на изплащане!!!

От днес 11.05.2022 г. можете да закупите желаните продукти и на изплащане през УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД. 

  • Лесно кандидатстване;
  • Бърз отговор;
  • Фиксирана лихва;
  • От 150 до 50 000 лв., в зависимост от Вашите нужди и желания;
  • Срок на изплащане от 3 до 36 месеца, по Ваше желание.

Вземи желания продукт сега, с няколко лесни стъпки!

Можете да добавите избрания от Вас продукт в кошницата на магазина избирайки бутона ‘Добави в количката’. След което в кошницата на магазина ще имате възможност да изберете метод на плащане ‘На кредит с UniCredit’. Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски. Ще можете да видите ‘Годишния Лихвен Процент’, ‘Годишния Процент на Разходите’, както и ‘Общата сума’, която ще платите за лизинга. При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UniCredit за завършване на процедурата по кандидатстване, след което ще бъдете уведомени за становището чрез SMS и имейл.


Свържете устройствата си качествено с пач кабели с доживотна гаранция!

Пач кабелите от серия UTP CAT 5E са кабели за компютърна мрежа (LAN), които служат за свързване на две устройства (компютър със SWITCH, HUB или RUTER). В двата си края имат конектори – RJ45. Произведени са в Чехия и са с доживотна гаранция!

Материалът за обвивка е PVC, а този за вътрешен проводник – меден облицован алуминий (CCA).
Цветът им е сив, а диаметърът – 5 мм.
Температурата на съхранение е добре да бъде от -20 ° C до +60 ° C.
Температурата на монтаж от + 5 ° C до + 60 ° C.

В магазини Mr.Bricolage може да намерите пач кабели от серия UTP CAT 5E с различна дължина – според Вашата необходимост.

Оптични кабели за малки и големи разстояния с минимални загуби и смущения на сигнала.

ОПТИЧНИЯТ КАБЕЛ е съвременното техническо решение за пренос на информация на малки и на големи разстояния с минимални загуби и смущения на сигнала.

TOSLINK е стандартен интерфейс, който позволява предаване на цифров аудио сигнал под формата на светлинна вълна с оптичен кабел с диаметър приблизително 1 mm. Използва се в устройствата на домашно кино, компютри, звукови карти, конзоли за видео игри и много други често използвани устройства.

SMART Електромери EMPORIA Gen 2

Emporia разработи следващото поколение Vue Energy Monitor. Ангажиран да осигури най-добрата стойност на възможно най-ниската цена, Vue предоставя всичко необходимо, за да наблюдавате потреблението на енергия в целия ви дом в реално време , както и 16 допълнителни сензора, които ви позволяват да наблюдавате отделни вериги . Не само можете да видите колко енергия използва вашият дом във всеки един момент и във времето, но също така можете да наблюдавате как отделните ви уреди влияят на вашите сметки за енергия.

МОБИЛНИ ГЕНЕРАТОРИ В НАЛИЧНОСТ

Днес искаме да ви запознаем с новите попълнения към артикулите в нашият магазин!

Преносимите бензинови генератори на Grupel – GR2500 , GR3000 GR6500 (във възходящ ред на мощността) – са лесни за използване и лесни за транспортиране, което позволява да имате енергия винаги под ръка, навсякъде .
Препоръчва се те да се използват само при спешни случаи (максимум 4 и 6 часа), но те могат лесно да захранват устройства и оборудване у дома или в малкия бизнес. Изключително лесни за работа, както от професионалисти, така и от неспециалисти .
Те са идеални за захранване на домакински уреди и инструменти, къмпинг оборудване, осветителни устройства, а също така могат да служат като вторичен източник на енергия в случай, че има прекъсване на захранването.
Трите модела са със CE сертификат, зачитащи екологичните и шумови стандарти, задвижвани са от бензин и са лесни за работа .

Ако имате въпроси не се бавете, а се свържете с нас!!!

Лазерна ролетка EMOS M0502

Ролетката е инструмент, който практически го има във всяка къща, дом, офис. Има го навсякъде. Едно от предположенията е, че измервателната ролетка е изобретена през XVI век от китайския учен Чен Двей. Точно тази измервателна лента е прародител на ролетката. Сега този инструмент се използва не само от майсторите. Той винаги ни идва на помощ, когато си купим нови мебели, трябва да сменим завесите или като обзавеждаме дома, офиса, къщата. Ползваме я при ремонти и строителство. Най-често се използват ролетките с пружинен механизъм, който автоматично прибира измервателната лента, което става бързо и без усилия.

Но бързото развитие във всяка област не подмина и обикновената ролетка. Вече имаме лазерни измервателни уреди, които са изключително прецизни и точни. Благодарение, на които можем да измерим не само разстояние, но и да изчислим площ, повърхност, обем и питагор.

Точно такава лазерна ролетка EMOS M0502 искаме да предоставим на вниманието ви. Това компактно устройство, което се побира и в джоба, с удивителна точност измерва разстояния до 40 м.

                            14.07.2021 г.

ОГНЕУПОРНИ, ВОДОУСТОЙЧИВИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАДЕЖДНИ...

ROTTNER FIRE DATA BOX  ще запазят вашите вещи, документи и магнитни носители (USB устройства, CD, DVD и преносими твърди дискове), за 30 мин. при възникване на пожар и при наводнение.

UL стандарт  – 30 минути пожарозащита за документи и носители на данни при макс. 843 ° C (UL тест – вътрешната температура остава под 177 °).

Касетата е лесна за транспортиране благодарение на дръжката и предлага подходящата защита, когато сте навън.

Можете да избирате между три модела:

Каталог ROTTNER!

                                                                                                                                                                                                    13.07.2021 г.

LED 7W A60, крушка с микровълнов сензор за движение, 600lm, 4000K, E27

Днес искаме да представим на Вашето внимание LED крушка, която е модерен светодиоден източник на светлина с форма на крушка с вграден микровълнов сензор за движение, оборудван със SMD светодиоди. Той включва източника на светлина след детектиране на движение в зоната на детектиране при намалена интензивност на светлината <20 lux и го изключва, когато движението вече не се открива. Крушката има стандартна резба E27, която може да се завинтва в повечето от осветителните тела, предлагани на пазара.

Правим това, защото LED осветлението все повече навлиза в употреба и замества останалите видове осветителни тела. Това се определя от ниския разход на електроенергия – до около 90% по-малък от потреблението на конвенционална електрическа крушка. Освен че се икономисват значителни средства от осветление на самия потребител, спестената електроенергия означава още намаляване на отделяните в околното пространство вредни емисии на въглероден диоксид. Друга важна характеристика е изключително дългия им експлоатационен период – около и над 50 000 часа. LED нямат период на начално загряване, а веднага след включване започват да светят с максимална яркост. LED не представляват отпадък, който би замърсил околната среда и поради това няма специални изисквания за тяхното събиране.

Стартираме СЕДМИЧНИ промоции!!!

Стартираме ОТНОВО, позабравените от нас седмични промоции!!! Всяка седмица подбрани продукти ще бъдат със специални отстъпки!

Стартираме от днес 14.06.2021 г., като промоциите на подбраните продукти за тази седмица ще важат до 24.06.2021 г. включително.

Следете всяка седмица!!! Ще имаме много нови промоционални продукти!!!

Тук ще побликуваме актуална информация за нови и интересни продукти, промоции и др.

НОВО!!! НОВО!!! НОВО!!!
Светлина за дома, офиса, къщата...

Стилът в осветлението е онази малка тайна, която ще придаде уникалност и неповторимост във Вашия дом.

За всеки интериор и за всеки вкус!!! Това са осветителните тела, които предлагаме. Те са както много красиви, така и ултра функционални.

За да се радвате на красива и уютна атмосфера в дома, трябва да изберете и подходящото осветително тяло, не само като външен вид, но и като функционалност, за да осигурите достатъчно светлина във всяко пространство в дома си. При нашите осветителни тела не е необходимо да избирате какъв вид светлина желаете, защото това се променя с едно натискане на дистанционното и придавате нов облик на помещението, според случая. С дистанционното можете да светвате, гасите и променяте цветната температура от 3000К до 6500К  (топло бяла – неутрално бяла – студено бяло светлина).

Светлинният спектър на всеки източник на светлина се измерва в Келвини (К). Колкото по-ниска е К-стойността (2700-3500K), толкова по-жълтеникава и мека е светлината. Средните К-стойности (4000-4200K), определят т.нар. ‘неутрална’ светлина, която се доближава най-много до естествената. Високи К-стойности (5500 – 6500К) има студената бяла светлина. До 80% икономия на енергия е другата важна характеристика на предлаганите от нас осветителни тела.

Ние ще Ви помогнем в проектирането на осветлението във Вашия дом, офис или сграда.

10.06.2021 г.

Пендел Vintage в три цвята - за всеки интериор

Пендел Vintage ще предаде на дома едно романтично звучене. Ретро стилът в съвременния интериор идва с нови измерения, носи цветове, красота, характер и не на последно място – удобство. Изключително популярен в днешно време Vintage стилът чудесно се вписва сред съвременните предмети и обзавеждане.

02.09.2019 г.

Умен дом - безопасен и сигурен!!!

УМНИЯТ ДОМ Е ПО-БЕЗОПАСЕН ДОМ
Заповядайте при нас в гр. София, Студентски град, ул. Проф.д-р Димитър Добрев 8, за да ви демонстрираме как Вашият дом може да “работи” за Вашата сигурност и Вашето спокойствие.

21.05.2021 г.

PIRYT LED 10W градинско осветително тяло с PIR сензор за движение

Градинското осветително тяло се характеризира с висока издръжливост и качество. Поставено върху фасадите на сгради или бетонни огради в градините, то създава уникални осветеност, комфорт и красота. Използваните съвременни SMD светодиоди гарантират висока енергийна ефективност и дълъг живот на устройството. 

26.08.2019 г.

Феерия от светлина и красота

Новият каталог за Коледни светлини за 2019 г.

Защо да се чувстваме коледно само няколко дни в годината, като можем да си сътворим празнична феерия за цялата година. Светлина и щастие са необходими непрекъснато. Ние можем да Ви помогнем в избора и да Ви изготвим индивидуален проект, който да задоволи и най-капризният вкус.

21.08.2019 г.

Второ поколение видео домофонни системи представи HIKVISION

Световният доставчик на иновативни продукти и решения за видеонаблюдение Hikvision обяви пускането на пазара на второ поколение IP видео домофонни системи. Тези системи ще повишат сигурността чрез високото качество на видео изображението, лесният за работа интерфейс и гъвкавите възможности за комбинация на модули.

05.08.2019 г.

Какво ви е необходимо, за да стартирате проект „Домашна автоматизация“ ?

Искате да направите проект за домашна автоматизация. Може би искате да направите вашите светлини интелигентни, да измервате потреблението на ел.енергия или просто да улесните живота си у дома?! Каквато и да е целта ви, има някои основни неща, които трябва да вземете предвид, преди да започнете проекта си за домашна автоматизация.

25.07.2019 г.

При нас можете да намерите и закупите най-новата серия на bticino CLASSIA

Вдъхновени от италианската страст към детайла и безупречния дизайн тя би била страхотно допълнение към всеки интериор.

Bticino CLASSIA може да бъде описана в три думи: ЛЕСНО, МОДНО, СТИЛНО!!!

12.07.2019 г.