Второ поколение видео домофонни системи прфедстави HIKVISION

Световният доставчик на иновативни продукти и решения за видеонаблюдение Hikvision обяви пускането на пазара на второ поколение IP видео домофонни системи. Тези системи ще повишат сигурността чрез високото качество на видео изображението, лесният за работа интерфейс и гъвкавите възможности за комбинация на модули.

Новите видео домофонни решения са проектирани да улеснят комуникацията на входните точки – включително видео и контрол на достъп,  при жилищни и публични сгради.

Модулният дизайн на външното тяло, позволява на потребителите и инсталаторите да комбинират множество функционални модули според нуждите на конкретната сграда – цифрови клавиатури, индикаторни панели, модули за контрол на достъп и много други.

Предлаганите във второ поколение монитори за видео домофонните системи Hikvision ще са подходящо допълнение към интериора на всеки дом или офис. Именно иновативният дизайн и естетически издържан вид им спечели наградата за най-добър дизайн на Red Dot design award 2017.

Камерата с fisheye обектив в модулните външни тела на домофоните Hikvision предоставят 180-градусов ъгъл на виждане, широк динамичен обхват и кристално ясна картина с 2MP резолюция..

В допълнение към изисканият дизайн второто поколение IP видео домофонни системи Hikvision поддържат стандартно POE захранване и лесно се интегрират със системите за видеонаблюдение. Чрез мобилното приложение Hik-Connect потребителите могат да управляват домофонните си системи, контрол на достъп и видеонаблюдение на сградата.

За повече информация и консултация относно IP видео домофонните системи Hikvision може да се свържете с нас.