НОВО!   НОВО!   НОВО!

Винтидж е като въздишка по стари-времена, като нещо много мило и романтично! Буквалният превод на “vintage” от френски е “реколта”. Реколта на  грозде за прекрасно отлежало вино. По-късно думата навлиза в ежедневния език и започва да се употребява, за да се опише коя година е изработен даден предмет. В съвремието, придобива значение, което е полъх от носталгия и колекционерска страст и означава не само стари или втора употреба предмети, а образци, които принадлежат на определена епоха или период, като например 30-те, 40-те или 50-те години на миналия век.

Ретро стилът навлиза в съвременния интериор с нови измерения, носи цветове, красота, характер и не на последно място – удобство. Изключително популярен в днешно време Vintage стилът чудесно се вписва сред съвременните предмети и обзавеждане и придава онази нотка на романтика и стил, която всеки търси.

Пенделите, които предлагаме са един чудесен завършек на цялостния вид на стаята, в която бихте избрали да ги монтирате. Те не са просто едно осветително тяло, което да осветява помещението, те са спомен за романтиката на отминалите времена, носталгията по “златните години”, емоцията и вълнението от докосването до нещо безвъзвратно отминало.

Пенделите Vintage, които Ви предлагаме са в три цвята: никел, мед и месинг.