КАКВО Е УМЕН ДОМ?

Умният  дом осигурява на собствениците си уют, сигурност, енергийна ефективност (ниски разходи) и удобство по всяко време .

“Smart Home” е терминът, който обикновено се използва за определяне на жилище с уреди, осветление, отопление, климатици, телевизори, компютри, развлекателни аудио и видео системи, системи за сигурност и камери, способни да комуникират помежду си, контролирани дистанционно  от всяка стая в дома, както и отдалечено от всяко място на света по телефона или интернет.

Инсталирането на умни продукти дава на обитателите различни предимства – същите предимства, които технологиите и персоналните компютри ни донесоха през последните 30 години – удобство и спестяване на време, пари и енергия.

Системата може да расте, за да отговори на нуждите на променящото се семейство с течение на времето.

Нова важна черта на умния дом е опазването на ограничените ресурси на Земята.

Все повече и повече хора осъзнават необходимостта да направят домовете си наистина умни  и зелени, като използват домашни контролери, интегрирани с всички домашни подсистеми, за да увеличат спестяванията, като контролират осветлението, покритията на прозорците, климатизацията, напояването и наблюдението.

Много домашни контролери разполагат с вградени мониторингови системи, чрез които те изчисляват и регистрират използването от всички свързани устройства, давайки на собственика на дома повишена информираност и знания, за да направят необходимите промени.

Тези системи могат дори да бъдат достъпни през интернет от всяка точка на света, така че собствениците на жилища да могат да коригират консумацията по всяко време и навсякъде.

Различните аспекти на Вашия дом, които можете да автоматизирате с помощта на интелигентната система за автоматизация на дома, са:

  • Техника
  • ОВК /отопление, вентилация и климатизация/
  • Осветление
  • Системите за сигурност
  • Забавлението в дома

Само защото не живеете в замък не означава, че не трябва да получите отношението като към крал, когато става дума за сигурност.

Ние от Унисек системи за сигурност ООД, освен техниката от нашите партньори –     и      предоставяме на всички наши клиенти информация и лични напътствия, от които могат да се нуждаят, за да изберат най-подходящите продукти, като вземат предвид бюджета, нуждите и желаните крайни резултати. Благодарение на професионалистите, които осъществяват монтажа, гаранционната и следгаранционната поддръжка на системите за автоматизация на дома, всеки клиент  е напълно спокоен, щастлив и удовлетворен.

 

Подробна информация за продуктите, които предлагаме можете да намерите в нашият електронен магазин!
Предвид на огромното разнообразие от продукти, не всички са качени на сайта и затова Ви молим да направите конкретно запитване.

Ние можем да изпълним всеки Ваш проект!